KEUZEMENU’S

Fète € 21,50/pp

3 Toastjes
Soepje op basis van kalfsfond met spekkorstjes
Varkensgebraad in Rode Bourgognesaus

Bistro € 26,50/pp

4 Toastjes
carpaccio van rund OF Vispannetje van het huis
Varkenshaasje in rode bourgognesaus OF Pastrami met Omersaus

Opgelet: Alle prijzen zijn exclusief bediening! (tenzij anders vermeld)

Fine € 24,50/pp

3 Toastjes
Tomatensoep
Meloenbilletjes met parmaham
Ardeens gebraad “archiduc” OF Kalkoenfiletgebraad in sinaasappelsaus

Style € 32,50/pp

3 Toastjes en 2 Lepelhapjes
Scampi in saffraansaus met cavaillon OF Scampi in whiskyroomsaus
Spiraaltje van kalkoen met parma in fijne champagnesaus OF kalfsgebraad in Jagersaus

Poisson € 35,50/pp

2 Oesters OF Kreeftenroomsoep
Warm gerookte zalm OF vispannetje
Schelvishaasje in champagnebotersaus
Trio van bavarois OF Vanilleijs

’t Saffraantje € 35,50/pp

5 Toastjes
Warm gerookte zalm OF Tongrolletjes met hollandaisesaus OF Foie gras
Spiraaltje van kalkoen met parma in fijne champagnesaus
Speculoosgebak

Wild € 37.00/pp

4 Toastjes
Bordje van 3 wildpasteien met glace, uienconfituur en kramiek
Fazantenfilet met boschampignons OF Gemarineerde hazenrugfiletjes in bosbessensaus OF Hertenkalffilet in veenbessensaus
Vanilleijs

Veggie € 29,50/pp

3 Toastjes – Lepelhapjes
Bruschetta’s
Brochette van Berloumi OF Vegetarisch vogelnestje met mozzarella OF Quinoa met falafelballetjes
Vanilleijs

Degustatie € 36,50/pp

2 Toastjes
3 Lepelhapjes
soep naar keuze
Symfonie van edel gerookte vissoorten OF Carpaccio van rund met fleur du sel, limoenolie en parmesaanse kaas
Tongfiletjes met Noordzeegarnalen in witte wijnsaus OF Pannini van speenvarken met sezamzaadjes in Rodenbach
Tiramisu

A LA CARTE

Aperitief -& Receptiehapjes

Toastjes warm of koud € 1,50/st
Gevulde aperitieflepeltjes koud of warm € 1,70 st
Gevulde aperitiefglaasjes € 1,90/st
Belegde mini broodjes tafelassortiment (vanaf) € 1,50
Oesters creusen € 1,90/st
Platte oesters € 2,50/st

Warme Voorgerechten

Vispannetje van het huis (rijkelijk gevuld) specialiteit € 7,50/pp
Tongrolletjes met Holandaisesaus of in Chablissaus € 9,25/pp
Scampi in whiskyroomsaus € 10,25/pp Samosa met crudité € 9,50/pp
Halve kreeft belle vue (per 2 personen) met inktvispasta en overheerlijk sausje € 22,00/pp
Kan als hoofdgerecht mits toelage € 6,75/pp

Soepen

Tomatensoep € 2,10 /pp
Brocoli-crèmesoep € 2,10/pp
Soepje op basis van kalfsfond met spekkorstjes € 2,30/pp
Aspergeroomsoep € 2,40/pp
Baccarasoep ( fluwelen tomatensoep) € 2,50/pp
Mexicaanse soep Poco Loco met avocado’s en gerookte Zalm € 2,80/pp
Kreeftenroomsoep € 4,00/pp
Soepbagette (ong.30 cm.) € 1,50/st
Mini sandwich, mini broodjes tafelassortiment€ 0,65/st

Koude Voorgerechten

½ dozijn verse oesters (6) € 11,00/pp
Bordje van 3 wildpasteien met glace, uienconfituur en kramiek Artisanaal product € 6.00/pp
Meloenbilletjes met parmaham € 6,50/pp
Carpaccio van rund met fleur du sel, limoenolie en Parmezaanse kaas ***aanrader*** € 7.00/pp
Warm en licht gerookt zalmmootje met crudités € 8,00/pp
Symfonie van edel gerookte vissoorten € 8,00/pp
Scampi in saffraansaus met cavaillon € 11,00 /pp
Bruschetta tomaat VEGGI € 6,00 /pp

Foodsharing knabbel voor bij de babbel

Groenteassortiment met dipsausje € 2,30/pp
Salami- en/of kaasspecialiteiten met op schotel € 2,50/pp
Charcuterie van de bovenste plank (4 à 5 p.) € 13,00
Tappa-schotel bistro € 3,50/pp min 4 pers
Assortiment zuiderse hapjes; Chirozo, Serano, olijven, Gedroogde tomaatjes, …

tappa-schotel La Plancha de luxe € 5,00/pp

Luxe assortiment zuiderse hapjes in mooie potjes op een plancha

Bijgerechten

Verse kroket € 0,60/st
Aardappelpuree, broccoliaardappelen, selderpuree of wortelpuree € 1,40/pp
Rijst, saffraanrijst of pasta’s € 2,00/pp
Tarwe € 1,80/pp
Quinoa € 2,00/pp
Gratin dauphinois€ 2.70/pp
Gebakken frietjes € 4,25/pp

Hoofdgerechten

Bij alle hoofdgerechten zijn er tarwe, rijst, 6 kroketjes of gratin dauphinois inbegrepen
Bij alle hoofdgerechten zijn de saus, alsook een waaier van passende seizoensgroenten inbegrepen.

De gerechten worden in oven- en microgolfovenbestendige schotels afgehaald.

TIP: HOE OPWARMEN?
1.een voorverwarmde oven 175° C
2.gerecht afdekken met aluminiumfolie
3.oven verlagen tot 170° C
4.ongeveer een 35 minuten in de oven laten opwarmen

Varken hoofdgerecht

Ardeens gebraad “Archiduc”€ 11,50/pp
Varkenshaasje in rode Bourgognesaus of in Roquefortsaus € 14,50/pp
Pannini van speenvarken met sesamzaadjes in Rodenbach ***Aanrader*** € 15,25/pp

Kip, Kalkoen & konijn hoofdgerecht

Gevulde kipfilet met fijne Kaassaus € 11,50/pp
Kalkoenfiletgebraad in Sinaasappelsaus € 11,50/pp
Spiraaltje van kalkoen met Parma in fijne Champagnesaus ***Suggestie*** € 15,50/pp Chicken Tikka Massala € 14,50/pp

Kalf hoofdgerecht

Kalfsgebraad in Jagersaus € 21,00/pp
Kalfsmedaillon in Parmezaanse saus € 21,00/pp

Rund hoofdgerecht

Pastrami met Omersaus € 18,00/pp
Tunneltje van Stroganof met fijne Parma € 18,00/pp
Heidelbergflapje met pepersaus € 18.00/pp

Lam hoofdgerecht

Lamsheup in Foyotsaus € 14,00/pp
Lamskoteletjes met basilicum in Marengosaus € 18,00/pp

Wild & Gevogelte hoofdgerecht

Eendenborstfilet in Sinaasappelroomsaus/of in Beaujolaissaus € 18,00/pp
Gevulde parelhoenfilet met fijne Champagnesaus en truffel Specialiteit!!! € 19,50/pp
Fazantenfilet met Boschampignons € 22,00pp
Hertenkalffilet in veenbessensaus Specialiteit !!! € 23,50/pp

Vis hoofdgerecht

Zalmrugje met fijne Dillesaus € 18,00/pp
Zeewolf met tarwebier in Saffraansaus € 18,50/pp
Tongfiletjes met Noordzeegarnalen in witte wijnsaus € 18,00/pp
Schelvishaasje met Rivierkreeftjes in Champagnebotersaus € 18,50/pp

Veggie

Brochette van berloumi met courgetti € 15,00/pp
Vegetarisch vogelnestje met mozzarella en couscous € 15,00/pp
Quinoa met Falafelballetjes € 16,00/pp
Taboulé met geitenkaas en paprika € 16,00/pp

Desserts

IJsjesbuffet Diverse soorten Vers Ambachtelijk Roomsijs ***Aanrader***€ 10,00/pp
Versierde ijstaarten (gelieve tijdig te bestellen) € 8.00/pp
ijstaart met (eetbare) foto naar keuze € 8,50/pp
Bavaroisgebak, verscheidene variëteiten € 4.00/pp
Chocolademousse in 2 kleuren € 3,50/pp
Tiramisu of speculoosgebak € 4.00/pp
Ruim dessertbord belegd met een waaier van vers fruit, witte en bruine Chocolademousse, minipannenkoekjes, bavaroisgebak, anglaisesaus, … € 7,00/pp

Dessertenbuffet (vanaf 20 pers.)

*bistro*: 5 diverse soorten dessert en fijngebak € 12,50/pp
*Style*: 8 diverse soorten dessert en fijngebak € 13,00/pp
*’t Saffraantje*: 12 diverse soorten dessert en fijngebak € 15,25/pp
*Royal*: 16 diverse soorten dessert en fijngebak € 17,50/pp

Aanvulbaar met chocoladefondue € 3.00/pp

Chocoladefondue (min 8 pers) Aanrader!!! 2 soorten: bruine of zwarte chocolade € 16,00/pp
Divers seizoensfruit soorten: banaan, appel, druiven, aardbei, snoep, brochetjes,…

Artisanaal ijs van Topkwaliteit

Alle ijsbereidingen worden ambachtelijk enkel op bestelling huisgemaakt
Vanilleroomijs € 8,00/lt.
Aardbeienroomijs, Mokkaroomijs, Chocoladeroomijs€ 9,00/lt
Speculoosroomijs, Roomlijs met Cuberdons, Straciatell€ 10,00/lt
Fruitsorbet (Mango, Aardbei, Citroen,Passievruchten) € 11,00/lt
Bereid volgens geheime recepten proef je de Nostalgische Smaak van weleer.

Zonder toevoeging van Bewaarmiddelen of Kleurstoffen.